EGYEDI KOMPRESSZIÓS TERMÉKEK

Mi történik a kapcsolatfelvétel után?

Fontosnak tartom a világos kommunikációt, mert így lehet az igényeket és azon keresztül a személyiséget kicsit feltérképezni és én is beszélgetés útján fogok tudni melltartóban vagy haskötőben olyan opciót kínálni, ami leginkább hozzásegít az álom eléréséhez. Ez személytelenül, egy webshopos rendelés leadásával az én meglátásom szerint nem lehetséges.

A hozzám fordulók körében naponta tapasztalom, hogy milyen sokan határozzák meg tévesen a saját méreteiket, a fiókjuk tele van különböző számozású darabbal, mivel ahány gyártó, annyiféle mérettábla. A megfelelő fehérneműk viselete nem csak esztétikai, hanem egészségügyi szempontból is lényeges, így ebben is igyekszem maximálisan támogatni az érintetteket. Ehhez viszont számos kérdés tisztázása szükséges, hogy a pontos méretet és fazont megtaláljam, ezzel is levéve ennek a nem elhanyagolható döntésnek a terhét a műtét előtt álló válláról.

Amennyiben meglévő mozgó készleten nem áll rendelkezésre, úgy a megfelelő melltartó elkészítése egyedi gyártással 2-3 hét is lehet, ezért nagyon fontos, hogy a konzultáció után mihamarabb egyeztessünk, hogy a folyamatot elindíthassuk.

A termékek – figyelembe véve a gyártás speciális jellegét, egyedi áron készülnek. Postai úton, vagy FoxPoston keresztül a vételár és a postaköltség előre utalása után postázom a csomagot, utánvételre nincs lehetőség.

Bízom benne, hogy hamarosan az elégedett vásárlóim között üdvözölhetem!

Kérdése van, vagy érdeklődni szeretne?

Írjon nekem, vagy keressen megadott elérhetőségeimen még ma és hamarosan minden kérdésére személyesen válaszolok! Az ajánlatkérés teljesen ingyenes!

Ingyenes ajánlatkérés

EGYEDI IGÉNYEKHEZ FORMÁLVA

Vásárlói vélemények

Vásárlói visszajelzések – Néhány a számtalan visszaérkezett kedves és elégedett vásárlói véleményből.
A vásárlói elégedettség a legstabilabb visszajelzés arra, hogy a kitűzött cél megvalósult. :)

– 5 csillagos értékelés

Nagyon szeretem a kompressziós melltartót amit Adrienntől rendeltem! Jó minőségű, kényelmes, nagyon jól bírja a szinte mindennapos használatot és mosást! A kiszolgálás kifogástalan! Segítőkész, megbízható, gyors, rugalmas.

Dia, Budapest

– 5 csillagos értékelés

Nagyon elégedett vagyok mind minőségileg, mind minden térem a kompressziós melltartóval. Tökéletesen tart es nagyon kényelmes. Adrienntől rengeteg jó tanácsot és segítséget kaptam, amiért nem lehetek elég hálás. Mindenkinek szívből ajánlom.

Niki, Ajka

– 5 csillagos értékelés

Adriennt és minőségi termékeit tiszta szívből ajánlom mindenkinek. Nagyobb fogyáson vagyok túl így használtam a melltartót, leszorító pántot, has és karszorítót is. Tökéletesek voltak, teljesen rám szabva. A melltartókat még hétköznap is használom annyira kényelmesek! Ezúton is köszönöm Adriennek a profizmusát és a hozzám való kedvességét!

Joó-Király Csilla, Szeged

– 5 csillagos értékelés

Az első, Budapesten kapható kompressziós melltartóm sajnos nem vált be több szempontból, mire rá találtam Adrienn termékére. Szerencsémre. Azóta többet is vásároltam belőlük, fekete és fehér színben, hogy mindig legyen váltásnak. Bennük élek. Nappal is és éjszaka is hordom őket, annyira kényelmesek, észrevehetetlenek. Hiába telt el nyolc hónap a műtét óta, mindig rajtam van. Biztonságérzetet és tartást ad! Másoknak is ajánlottam és ajánlani is fogom a jövőben.

Annamária, Szeged