EGYEDI KOMPRESSZIÓS TERMÉKEK

Magamról

Számos orvos és páciens igényét figyelembe véve, a visszajelzések és az egyéni tapasztalataim alapján készült el az Adrienn kompressziós melltartó, ami mostanra a személyes ajánlásoknak köszönhetően több száz elégedett és visszatérő vásárlóval büszkélkedhet.
Emlékszem, hogy a mellműtétem előtt milyen nagyon jól jött volna, ha valaki első kézből segít és támogat, feltehetem neki a bennem felmerült kérdéseket, eligazít az ellentmondásos információk között. Arról már álmodni sem mertem, hogy esetleg végigkísér a rehabilitáció útján is! Azt hittem egyedül vagyok a bennem kavargó érzésekkel, de mostanra nem kérdés, hogy a legtöbb nőben ez hasonlóképp zajlik.
A fentiek miatt a kezdetektől feltett szándékom, hogy a termékeim „csomagban” adjam: gondoskodással, lelki támasszal igyekszem segíteni mindazoknak, akik megtisztelnek a bizalmukkal – tapasztalataimmal, tudásommal szeretnék számukra az a személy lenni, akinek feltehetnek minden olyan kérdést, ami foglalkoztatja őket a műtétjükkel kapcsolatban, de a konzultáció alatt nem jutott az eszükbe, vagy „cikinek” érezték előhozakodni vele. Mindig elmondom, hogy nincs „hülye kérdés”, minden felmerülő téma érintése, vagy átrágása csak közelebb visz ahhoz, hogy nyugodtabban és kiegyensúlyozottabban birkózzanak meg a rájuk váró kihívással. Nőként és korábbi páciensként nagyon is tudom, milyen érzés azon az oldalon állni.
A saját végig járt utam és sikerem ösztönzött arra, hogy támogatásommal és egy egyedi igényeket kielégítő melltartóval segítsem azokat, akik bármilyen, a mellüket érintő operáció előtt állnak, vagy már átestek rajta, és egészségtudatosan és felelősségteljesen állnak a rehabilitációjukhoz, de nem szeretnék beáldozni az esztétikumot és kényelmet a megbízhatóság oltárán.

Bízom benne, hogy a hasonlóan hozzám forduló több száz elégedett vásárló között tudhatom Önt is hamarosan!

A Plasztika Esztétika Magazinban rólam megjelent cikk

Kérdése van, vagy érdeklődni szeretne?

Írjon nekem, vagy keressen megadott elérhetőségeimen még ma és hamarosan minden kérdésére személyesen válaszolok! Az ajánlatkérés teljesen ingyenes!

Ingyenes ajánlatkérés

EGYEDI IGÉNYEK SZERINT FEJLESZTVE

Magas minőség, kényelmes viselet

Törekvésünk az orvosok és plasztikai műtéten átesett nők körében felmerülő egyedi igények megvalósítása a visszajelzések alapján. Akár természetes eredményre vágynak, vagy csak egy kis finomítást és a pár évvel korábbi formát kívánják viszontlátni, akár azt szeretnék, hogy kedvünkre hangsúlyozhassák azt, amit előtte takargattak, vagy ami komplexusokat okozott – igyekszem termékeimmel és tapasztalataimmal támogatni a hozzám forduló nőket.

Kompressziós melltartó

Egyedi, jól szellőző, stabil tartást garantáló melltartó az ügyfél egyéni preferenciáit figyelembe véve.

Tovább a termékhez

Kivehető szivacsbetét

Kompressziós melltartóba helyezhető bőrbarát, puha szivacshéj.

Tovább a termékhez

Csipkés kompressziós melltartó

Maximális kompressziót kifejtő, közvetlenül műtét után hordható melltartó puha csipkével – több színben!

Tovább a termékhez

Hátul kapcsos kompressziós melltartó

Dekoltált csipkés fazon a posztoperatív szakaszt követő időszakra – különböző színekben.

Tovább a termékhez

A ruha alatt

Az Adrienn kompressziós melltartók észrevétlenek maradnak még a mélyen kivágott felsők alatt viselve is.

Tovább a termékhez

Vékony pántos (nyári) modellek

Elegáns vékony pántos melltartók több színű csipkével és csipke nélküli kivitelben is.

Tovább a termékhez

Pánt nélküli melltartó

Bármilyen ruha alatt észrevétlen marad, miközben stabilan tartja a melleket – leszorítás nélkül, diszkrét push up hatással.

Tovább a termékhez

Leszorító pánt

A beavatkozások fajtáját szem előtt tartva szükség lehet időszakosan egyedi leszorító pánt viselésére.

Tovább a termékhez

Haskötők

Hasplasztika, zsírszívás esetén, valamint terhesség után és sérv kiegészítő kezelésére javasolt kompressziós eszköz.

Tovább a termékhez