A legnépszerűbb kérdésekre, felvetésekre, tényekre és tévhitekre megpróbáltam válaszolni az alábbi oldalon. A tájékoztatás nem teljes körű – amennyiben kérdése, észrevétele van, forduljon hozzám bizalommal!

TÉVES – Minden kompressziós melltartó használható sportmelltartóként, de fordítva ez a kijelentés nem igaz: az operáció utáni melltartónak sokkal komplexebb és összetettebb feladatot kell ellátnia, mint egy egészséges, ép és hegmentes testre tervezett sportmelltartónak. A sportmelltartók pántjai nem, vagy korlátozott mértékben szabályozhatók, az anyaguk nem alkalmas arra, hogy napokon keresztük viseljék őket folyamatosan. A fenitek miatt könnyen belátható, miért nem célszerű a lábadozás kezdeti, legkritikusabb időszakát sportmelltartóban tölteni.

IGAZ – A műtét utáni terület rehabilitációjának kötelező eleme a folyamatos kompressziót (nyomást) kifejtő melltartó viselete éjjel-nappal a környező szövetek és a mellizmok zavartalan gyógyulásáért. Ennek megszakítása sajnos súlyos következményekkel, deformálódással és sérüléssel járhat. A kompressziós melltartót nem ajánlatos egy zuhanyzás idejére sem levenni, ugyanis kivitelezhetetlen az, hogy közben ne használjuk a kezünket, elég ha csak ilyen apróságokra gondolunk, mint a tusfürdőért nyúlni vagy megtörölni a ládunkat. Varratszedés után is fokozott figyelemmel szabad tevékenykedni melltartó nélkül az első 12 hétben.

TÉVES – Nincs két egyforma női test, a beültetett implantátumok is teljesen másképp mutatnak még a hasonló alkatú és paraméterekkel rendelkező hölgyek esetében is. Más az anatómia, a mellkas formája, az eredeti alap, a mellek formája, a bőr rugalmassága és mindezeken túl más az ízlésünk is. Nem szerencsés hasonlítgatni magunkat, főleg nem nyilvánosan bedobni a kérdést, mert annak csalódás lehet a vége és még nagyobb bizonytalanság. A „túl nagy” és „túl kicsi” kijelentések szubjektívek és ízlés dolga, kinek mi a sok, mi van túl fent, vagy túl távol. Közhelynek hangzik, de a lényeg, hogy nekünk tetsszen! A 400 és a 450 cc között mindössze fél deci az űrmérték beli különbség, kiterjedésben (projekcióban és átmérőben) pedig 1-2 mm. Ezt érdemes ízlelgetni, ha két méret között őrlődünk.

A melltartók az egyénileg megadott mérésekből származó paraméterek szerint kerülnek kiküldésre, így előfordulhat mérésbeli pontatlanság vagy akár a kézi gyártásból eredő mm-es különbségek is. Higiéniai termék révén az elállás joga a fehérneműkre nem vonatkozik, de számomra az a fontos, hogy aki hozzám fordul az szeresse és hordja a melltartóját és jó szívvel emlékezzen rám. Ezért egy próba után, amennyiben kifogásolna valamit, akkor jelezze nekem azonnal (ha nem idegenkedik tőle, akkor kérek fotót is), megbeszéljük, mit tapasztal és ezek ismeretében kicserélem a melltartót. Az új termék kiküldésének postaköltsége engem, a visszaküldötté a vásárlót terheli. Több órán át viselt, kimosott, megrongált termék visszavételére azonban nincs lehetőség.

IGAZ – Érdemes a kezelő orvosunkkal egyeztetni, de a visszajelzések alapján a fentiek támogatják a visszaerősödést, a teljes regenerációt. A C-vitamin az immunrendszer erősítésével és a sebgyógyulás felgyorsításával segít, a glutamin és BCAA az izom regenerációjához járul hozzá, a kollagén pedig a bőr általános állapotát javítja. De mindezek mellett rendkívül fontos a pihenés, a kímélet, a sok folyadék fogyasztása és az előírások maradéktalan betartása: köztük a műtét utáni speciális ruházat viselete.

IGAZ – Sőt, van, akinek még tovább! Sokan nem hiszik el, pedig talán a leggyakrabban szajkózott mondat. Életmódunkkal és az új alakunk védelme érdekében megtett törekvéseinkkel előnyösen befolyásolhatjuk a műtét utáni állapotot. Az esetlegesen szükségessé váló korrekciók mikéntjéről viszont érdemes előre tájékozódni a választott orvosunknál.

TÉVES – Sajnos a dohányzás kizárólag hátrányosan befolyásolja az operáció körülményeit és a felépülési szakaszt. A műtét napján elszívott cigi bizonyos alkotó elemei az altatószerrel keveredve a szervezetben olyan vegyületekké alakulnak, amire az, mint mérgezéses tünetre reagál – gyakran hánynak a műtét után ezek a páciensek. A káros anyagok, valamint a sejtek oxigénellátására tett negatív befolyás kimondottan rossz hatással vannak a sebek gyógyulására és a hegek beforrására.

IGAZ – A sérülések és fertőzések elkerülése érdekében a varratszedésig kizárólag a kezelő orvos mozdíthatja a páciensen a műtét után közvetlenül feladott kompressziós melltartót. 2-3 hétig a hegek területét nem érheti víz, így az első, teljes testes zuhanyzásig ennyi időt (az ellazulós, hosszú kádfürdővel további 2 hetet) kell várnunk, addig a felsőtest csak nedves törlőkendővel, vagy bevizezett törölközővel törölgethető át. Azonban kötözésre magunkkal vihetjük a tiszta váltást, ami rendkívül sokat tesz majd hozzá a komfortérzetünkhöz.
A páciens egyedi adottságaitól függően másfél-két hónapig előírt a kompressziós melltartó viselése, épp ezért az Adrienn termékek többféle, különböző mértékben dekoltált fazonban készülnek, ezek leegyeztetésével kapcsolatban is keressen bizalommal!

Kérdése van, vagy érdeklődni szeretne?

Írjon nekem, vagy keressen megadott elérhetőségeimen még ma és hamarosan minden kérdésére személyesen válaszolok! Az ajánlatkérés teljesen ingyenes!

Ingyenes ajánlatkérés

EGYEDI IGÉNYEKHEZ FORMÁLVA

Vásárlói vélemények

Vásárlói visszajelzések – Néhány a számtalan visszaérkezett kedves és elégedett vásárlói véleményből.
A vásárlói elégedettség a legstabilabb visszajelzés arra, hogy a kitűzött cél megvalósult. :)

– 5 csillagos értékelés

Kedves Adrienn,
Köszönöm a segítséget a megfelelő melltartó kiválasztásában és azt a sok kedvességet, jó szót, biztatást amit kaptam Tőled. A szakértelmen felül a lelkünkkel is foglalkozol, ami manapság már nem tartozik hozzá a vásárláshoz. Egy tünemény vagy. Jó szívvel ajánlom mindenkinek a kompressziós melltartókat, haskötőket, mert minőségi termékek.
Sok puszi

Moncsi, Dunavarsány

– 5 csillagos értékelés

Mellműtétből való ébredésem után derült ki, hogy a magammal vitt, rajtam lévő melltartó nagy rám. Isteni szerencsére Adrienn telefonszámát kaptam meg, aki olyannyira szívén viselte sorsomat, hogy azonnal a segítségemre sietett. Méretben tökéletes, roppant kényelmes melltartót kaptam tőle. A szörnyű ijedtségből hamar megnyugvást hozott szakértelmével és segítőkész hozzáállásával. Remek eladó és ember! Őszintén, tiszta szívből ajánlom mindenkinek! Nem fogtok csalódni!

Anna, Tatabánya

– 5 csillagos értékelés

Adrienn egy angyal! Műtét előtt/után is segít mindenben. (A műtétem után este megkérdezte, hogy fel tudom-e emelni a telefont a fülemig, mert hogy fel szeretne hívni. Több mint fél óráig beszélgettünk, hogy mi van velem, hogy vagyok. Bármikor zaklathatod a butábbnál-butább kérdéseiddel! Mindig türelmesen és hatalmas szakértelemmel válaszol!

Edit, Kaszaper

– 5 csillagos értékelés

Közel egy évvel a műtétem után a mai napig hordom a melltartóidat, mert máig a legkényelmesebbek számomra, mind napközben, mind éjjel! A fekete pedig szerintem sportosan szexis!

Orsi, Szentes